Asmeninės žinutės

 

Asmeninės žinutės – tai privataus susirašinėjimo tarp pardavėjo ir pirkėjo sistema. Naudodamiesi asmeninių žinučių sistema galite išsaugoti privatumą (nes tarpusavio bendravimui nereikia nei pašto adreso, nei telefono numerio, nei kokių nors kitų asmeninių duomenų), be to, visuomet rasite bendravimo istoriją savo asmeninių žinučių dėžutėje.

Pastaba: žinučių sistema naudotis gali tik užsiregistravę Parduodu-perku.lt nariai.

 

Naudojimasis asmeninių žinučių sistema

Po prisijungimo prie Parduodu-perku.lt tinklapio kairėje pusėje, po atsijungimo mygtuku bei „Mano meniu“ nuorodų matysite savo žinučių valdymo meniu: nuorodas į „Gautų“, „Siųstų“, „Šalmšto“ žinučių sąrašus, taip pat nuorodą naujos žinutės rašymui. Spustelėję nuorodą „Gauti“, pateksite į gautų žinučių sąrašą, galėsite matyti, ar jums parašęs žmogus šiuo metu prisijungęs prie sistemos (žalios spalvos rutuliukas reiškia, jog adresatas yra prisijungęs), taip pat galėsite atsakyti į žinutes, keisti nustatymus.

 

Asmeninės žinutės

 

Kaip parašyti žinutę?

Žinutę išsiųsite skelbimo peržiūros metu spustelėję nuorodą „Siųsti asmeninę žinutę skelbimo autoriui (-ei)“ (paveikslėlyje pažymėta rodykle „A“) arba įsidėmėkite skelbimo autoriaus (-ės) slapyvardį (paveikslėlyje pažymėta rodykle „B“):

 

Žinučių siuntimas

 

ir įrašykite į laukėlį „Gavėjas“. Adresatą išrinkti galite ir iš „Narių sąrašo“.

 

Nustatymai

Spustelėję nuorodą „Nustatymai“, pateksite į nustatymų puslapį, kuriame galėsite peržiūrėti ar keisti blokuojamų narių sąrašus, keisti/išjungti pranešimų apie naujas žinutes siuntimą el. paštu, taip pat yra galimybė įjungti autoatsakiklį (pavyzdžiui, jūsų atostogų metu sistema siųstų automatinius atsakymus žinučių siuntėjams):

 

Žinučių nustatymai